Visa na příjezdu se nevztahuje ke studiu v Indonésii. Sosbud Visa je použitelná a může být převeden k pobytu povolení, ale není doporučeno. Proces přeměny vyžaduje učence / studenty, aby se zúčastnili postupy na imigrační úřad, aby mohl vést k selhání studia.
Tráví spoustu času vědět o vysokých školách, které chcete studovat. Obecně, zahraniční vědce / studenti platí velmi minimální pozornost požadavkům stanoveným ministerstvem indonéského národního vzdělávání, jako je (a). univerzita není v seznamu akreditovaných University vydané Ministerstvem indonéského národního vzdělávání; (B). nepřítomnost Dopis z indonéského velvyslanectví, kde učenců / studenti jsou od; (c) otázky týkající se uznávání diplomů v Indonésii, atd
Darmasiswa studenti jsou vedeni k mít vízum k pobytu omezené povolení ke studiu v Indonésii. Doporučuje se, aby byl k žádosti zahájena 3 (tři) měsíce dopředu.
I. POŽADAVKY vízové ​​pouze v omezené míře POBYT povolení k učenci / zahraniční studenty

A. POŽADAVKY NA VISA, podaný indonéské zahraničních misích:

a) cestovní pas;

b) Foto velikosti 4 cm x 6 cm, 2 (dva) kusy;

c) pas platnosti nejméně 2 (dvou) let a 6 (šest) měsíců;

d) doporučující dopis od instituce (indonéský ministerstva školství).

 

B. POŽADAVKY NA LIMITED STAYPERMIT, jistota imigrační úřad v Indonésii:

e) žádosti o pomoc a zaručit, jakož i informace o totožnosti ručitele;

f) Kopie a originál pasu s platností minimálně 2 (dvou) let a 6 (šest) měsíců;

g) Nedávná colored- fotografie o rozměrech 2 cm x 3 cm, 2 (dva) kusy;

h) Doporučující dopis od instituce (indonéský ministerstva školství);

i) splacený poplatky v souladu s platnými předpisy.

 

C. POŽADAVKY NA PRODLOUŽENÍ LIMITED Zůstaňte s povolením’S:

j) dožádání a zaručit, jakož i informace o totožnosti ručitele;

k) Kopie a originál pas platný alespoň po dobu 2 (dvou) let a 6 (šest) měsíců, a registrační formulář platný pro cizince a Limited pobytu průkaz o povolení;

l) Nedávná barevné fotografie o rozměrech 2 cm x 3 cm, 2 (dva) kusy;

m) Doporučující dopis od instituce:

– Pro studium na Státní univerzitě v Indonésii, přiložte doporučující dopis od rektora;

– Pro studium na soukromé vysoké škole v Indonésii, přiložte doporučující dopis od ministerstva indonéské školství a zpráva o studijním rozvoj dotyčného studenta.

n) zaplacené poplatky v souladu s platnými předpisy

 

II. ZAJIŠTĚNÍ VISA pro omezené POBYT povolení k učenci / Zahraniční studenti mohou být poskytovány po dobu LIMITED POBYT povolení k 2 (dva) roky a lze ji dvakrát prodloužit (2) při nejvyšším v řadě, přičemž pokaždé, když není povoleno prodloužení PRO 2 (dva) roky.

 

III. Limitovaného pobytu Povolení uvedené NO. 2, je třeba provést OUT vedoucí imigrační úřad, aniž by museli předem obdržet od hlavního krajského úřadu pod ministerstvo spravedlnosti a lidských práv, ATT. V čele IMMIGRATION oddělení nebo generální ředitel imigrace.

 

IV. Limitovaného pobytu Povolení uvedené NO. 2, nemůže být přeměněn trvalým pobytem povolení.

 

Zkontrolujte, zda tento web aktualizován s důležitými požadavky. Ručitel může být z univerzity, kde student studovat.

http://www.imigrasi.go.id/index.php/en/public-services/limited-stay-visa#procedure