Cizinci, kteří plánují pobyt v delším trváním v Indonésii pro účely jako je práce, investice, dělá výzkum, studium, být závislá, repatriace, odchod do důchodu, mohou zvolit tento druh víza: omezená víza.

Chcete-li získat tento druh víza, váš garant v Indonésii je třeba aplikovat Letter of Visa povolení v generálním ředitelství pro imigraci v Jakartě, Indonésie. Jakmile se získá Letter, bude Generální ředitelství pro přistěhovalectví v Jakartě posílat autorizační dopis, který umožňuje indonéské velvyslanectví nebo konzuláty do udělit víza. Naneste víza v souladu s postupy udělování víz návštěvy Visa http://www.indonesia.cz/cs/home-2/klasifikace-visa-a-pozadavky/

Limited vízum je platné od 6 měsíců do 2 let.

Tento typ víza je rozdělena na několik indexů, které každý index víza mají různé požadavky http://www.imigrasi.go.id/index.php/en/public-services/limited-stay-visa#requirements

  1. Omezená vízum pro pracovní, index 311 & 312: aplikace a záruka dopis, pas kopírování, bankovní účty kopírovat, doporučení od indonéského ministerstva Manpower. Záruka dopis může pocházet z firmy v Indonésii.
  2. Omezená vízum pro zahraniční investice, index 313 & 314: aplikace a záruka dopis, pas kopírování, bankovní účty kopírovat, doporučení od indonéské koordinačním orgánem pro investice. Možná budete chtít zkontrolovat tento odkaz http://www.indonesia.cz/how-to-invest/ a http://www.indonesia.cz/how-to-do-business/
  3. Omezená víza pro výzkum, index 315: aplikace a záruka dopis, pas kopírování, bankovní účet kopírování, doporučení od indonéských výzkumných institucí, jako je Lembaga Ilmu Pengetahuan Indonésie (Lipí), ministerstvo pro vědu, technologii a vysokoškolské vzdělávání (Ristek). Záruka dopis může pocházet z University, kde budete spolupracovat dělat výzkum. Dostatek času k provedení tohoto víza.
  4. Omezená vízum pro vzdělávání (Student), index 316: aplikace a záruka dopis, pas kopírování, bankovní účet kopírování, doporučení od indonéského ministerstva školství a kultury. Záruka dopis může pocházet z univerzity.
  5. Omezená vízum pro sloučení rodiny, index 317;
    A. Pro manželku / manžela indonéské: aplikace a garančního dopisu, cestovní pas kopie, kopie bankovního účtu, oddací list Copy. Záruka dopis pochází od své rodiny; B. Pro manželku / manžela k omezenému / Trvalý pobyt průkaz (ITAS / ITAP) Držák: uplatnění a garančního dopisu, cestovní pas kopie, kopie bankovního účtu, oddacího listu, manžel / manželka ITAS / ITAP kopie. Záruka dopis může pocházet z vaší rodiny.

 

Pro postup, zkontrolujte http://www.imigrasi.go.id/index.php/en/public-services/limited-stay-visa#procedure

Zde je poplatek http://www.imigrasi.go.id/index.php/en/public-services/limited-stay-visa#fees

(Aktualizováno 21.dubna 2016)