I. Diplomatic Visa

Diplomatic Visa je kladen na cizí státní příslušníky nesoucí diplomatické pasy, za vedení diplomatického přiřazení v Indonésii.

Žádosti o diplomatické vízum musí být podány prostřednictvím indonéských diplomatických misí v zahraničí vyplněním příslušné registrační formuláře a přiloží:

Dokončena víza přihláška http://www.indonesia.cz/wp-content/uploads/2015/12/VISA-FORM-Diplomatic3.pdf

Dvě 3,5 x 4,5cm barevné fotografie pasu nositele.
Původní diplomatický pas s minimálně 6 měsíců platnosti ode dne podání.
Diplomatickou nótu potvrzující osoby diplomatický úkol.

 

II. Servis Visa / Visa Oficiální

Service Visa je kladen na cizího státního občana (y) ložiska služebním pasem (y), o postoupení do Indonésie pro non-diplomatické účely.

Žádosti o Služební vízum musí být podány prostřednictvím indonéských diplomatických misí v zahraničí vyplněním příslušné registrační formuláře a přiloží:

Dokončena víza přihláška http://www.indonesia.cz/wp-content/uploads/2015/12/VISA-FORM-Diplomatic3.pdf
Dvě 3,5 x 4,5cm barevné fotografie pasu nositele.
Původní pas s minimálně 6 měsíců platnosti ode dne podání.
Diplomatickou nótu potvrzující přiřazení osoby jako non-diplomatický v přírodě.

 

III. Návštěva Visa

Návštěva Visa je věnována cizincům, kteří navštíví indonéské území pro účely oficiální návštěvě, vzdělávání, sociální, kulturní, cestovního ruchu, podnikání, rodina, nebo tranzitu. Pokud navštívíte Indonésii na maximálně 30 dnů a jsou předmětem bezvízový styk, prosím, neplatí tohoto víza. Zkontrolujte bezvízového http://www.indonesia.cz/consularvisa-service/free-visa/

Požadavky pro návštěvu Visa:

Dokončena visa forma http://www.indonesia.cz/wp-content/uploads/2015/11/VISA-FORM.pdf
Pas platnost musí být nejméně 6 (šest) měsíců. Ujistěte se, že je nejméně 3 (tři) k dispozici stránky v pasu.
Zvací dopis od strany v Indonésii (pokud existuje).
výpis z bankovního alespoň USD 2.500.
Zpáteční letenku nebo jízdenku do jiné země.
Jeden 3,5 x 4,5cm barevné fotografie pasu nositele. Bílé pozadí.
Návštěva Visa je dána maximálně 60 (šedesát) den, a může být prodloužena na indonéském Imigrační úřad pro maximálně do 5 (pěti) vždy s každou prodloužené lhůtě 30 (třiceti) dnů.

 

IV. Limited vízum (Visa Tinggal Terbatas / Vitas)

Cizinci, kteří plánují pobyt v delším trváním v Indonésii pro účely jako je práce, investice, dělá výzkum, studium, být závislá, repatriace, odchod do důchodu, mohou zvolit tento druh víza: omezená víza. Toto vízum je platné od 6 měsíců do 2 let.

Chcete-li získat tento druh víza, váš garant v Indonésii by se měl vztahovat na generálním ředitelství pro imigraci v Jakartě, Indonésie. Jakmile je vízum schválen, bude Generální ředitelství pro přistěhovalectví v Jakartě posílat autorizační dopis, který umožňuje indonéskou ambasádu, aby vám udělení víza.

Zkontrolujte, zda tento odkaz pro komplexní informace http://www.indonesia.cz/consularvisa-service/limited-stay-visa-visa-tinggal-terbatasvitas/~~HEAD=dobj

 

V. Trvalým pobytem Povolení

Cizinci, kteří chtějí zůstat trvale v Indonésii lze použít toto povolení, které je platné po dobu 5 let. Toto povolení lze použít pouze v imigrační úřad v Indonésii. Podívejte se prosím na tento odkaz http://www.imigrasi.go.id/index.php/layanan-publik/izin-tinggal-tetap-itap-4#persyaratan~~HEAD=pobj

 

VI. Polohové a řadové Re-Entry povolení

Jednotný a Multiple Re-entry Permit je určen pro ty, kteří pracují v Indonésii a chce jít ven z Indonésie několikrát.

Upozornění: Povolení k re-entry je poskytována pouze na základě povolení od generálního ředitelství pro imigraci v Jakartě, které žadatel požádal před odchodem Indonésii navštívit Českou republiku na krátkou návštěvu.

 

VII. Vydávání víz postupy a procesy

Chcete-li získat vízum do Indonésie, žadatel by měl postupujte podle následujících kroků:

Předložení formuláře žádosti přiloží kompletní dokumenty založené na požadavku na konzulární sekce pondělí, ve středu a ve čtvrtek o 09:00 – 12:00 (podání žádosti o vízum a legalizace) a pondělí, středa a čtvrtek na 13.00-15.00 (vyzvednutí up ready víza a legalizace)
Doba zpracování žádostí o víza, který splnil požadavky bude dokončen nejpozději do 3 (tří) pracovních dnů.
Diplomatických a služebních držitelů cestovních pasů pro účely vysílání v Indonésii musí přijít osobně na konzulární oddělení. Laskavě, aby si schůzku nejprve s konzulárním oddělení telefonicky.

 

VIII. Visa Fee http://www.indonesia.cz/consularvisa-service/consularvisa-fee/

 

IX. Důležité oznámení

Vezměte prosím na vědomí, že podle Vídeňské konvence z roku 1961 o diplomatických stycích a Vídeňské konvence z roku 1963 o konzulárních stycích, všechny Zahraniční ambasády držet právo odmítnout, aby žadatel, který považovala za nezpůsobilé bez uvedení důvodu.
Aby nedošlo k potížím, je lepší, aby žadatel předložit žádost o udělení víza v přiměřené lhůtě před datem odjezdu (ne méně než 7 dní) před datem odjezdu
Pro občany jiných zemích s výjimkou České republiky, musí předložit kopii svého českého povolení k pobytu. Ostatní, kteří nemají povolení k pobytu v České republice musí požádat o vízum na indonéské velvyslanectví nebo konzuláty ve své domovské zemi.
V každém případě, indonéské velvyslanectví si vyhrazuje právo požádat o další dokumentaci nebo provést osobní pohovor s žadatelem.

 

X. Visa Dotazy

Pro víza a legalizace dotazy, napište nám: vera.zemanova@indonesia.cz a fitri.riduan@indonesia.cz